Som en Photobooth-bikt (eller nåt)Nätter när man är sömnlös utan uppenbar anledning kan det vara kul att rota igenom gamla grejer. Nostalgi är liksom bäst på natten.
Inatt valde jag att gå igenom bilderna på min dator. På alla macar finns en program som heter Photobooth där man kan fota sig själv med webkameran (hi-tech). När jag började bläddra igenom denna jävla uppsjö av egobilder man tagit när man haft tråkigt eller bara känt sig ovanligt snygg blev det ganska uppenbart för mig att jag ganska ofta ändrar utseende. Jag brukar liksom köra på det som känns rätt, dra den versen i någon period för att sedan totalt kuka ur och låta pendeln svänga helt åt andra hållet.

Jämför till exempel bilden som är högst upp till höger. Den togs i oktober förra året. Bilden som är till vänster om den tog jag nyss, for the lulz liksom. Skägg kan göra mycket.

Fy fan vilket självcentrerat inlägg det här blev. Mår lite illa. Fast bloggen ska ju ändå handla om mig och vad jag pysslar med, och det här är vad jag gör såattehhhh.

Kan inte ni andra (typ Magnus, Ellen, Emma, Minna och alla ni) dela med er av bilder från days of yore fram tills nu? Det vore ju roligt att se. Nu är ju inte riktigt mina bilder från days of yore på grund av en hårddiskkrasch förra året men ni fattar grejen. Jag vet bland annat att Ellen sitter på bilder på mig från när jag var 13 typ. Men dom kan vi faktiskt skippa att visa helt och hållet.

För övrigt är det lite pinsamt att jag i hälften av alla bilder på mig själv antingen gör tummen upp eller V-tecken som en litn litn japan. Det är också ett återkommande tema på min facebook. Ugh.

Kommentarer
Postat av: Minna

Love this! Kanske gör ett liknande inlägg :)

2011-06-17 @ 09:17:00
URL: http://underbluesky.blogg.se/
Postat av: Freddie Fatale

Gör't Minna! Gör't!

2011-06-20 @ 22:09:11
URL: http://heirloom.blogg.se/
Postat av: Ellen

Du är så jävla snygg att jag blir galen och vill klättra på väggarna.

2011-06-20 @ 23:02:45
URL: http://meretrixx,wordpress.com
Postat av: Ellen

Nu läste jag klart. Glömde som bort eftersom du var så snygg så att jag nappade på det direkt (hade det här varit facebook hade du gillat den här kommentaren nu). Jag gör det lätt så fort jag är tillbaka med gamla datorn, som står kvar i Uppsala. Annars blir det mest facebookbilder och det är ju som inge kul.I uppsala finns även skivor med utbrända bilder från riktigt back in the days. Fast om vi ska hitta dig som 13 måste vi nog gå tillbaka till hårddisken i Östersund.. och den borde väl vara kraschad och slängd för längesen? Så no worries ;)

2011-06-20 @ 23:09:55
URL: http://meretrixx,wordpress.com
Postat av: Freddie Fatale

Okej Ellen, nu tar du i. Men tack! Och ja, du måste leta fram gamla bilder! Gärna dom überfula photoshoppningarna jag gjorde åt dig, haha

2011-06-20 @ 23:11:48
URL: http://heirloom.blogg.se/
Postat av: Minna

Jag insåg att jag redan gjort ett liknande inlägg.

http://underbluesky.blogg.se/2010/june/utkast-juni-23-2010.html

2011-06-24 @ 12:38:24
URL: http://underbluesky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0