Mateus Verdelho
Lägger ju upp en hel del bilder på snygga brudar i bloggen så jag tänkte kompensera med Mateus Verdelho. Skulle inte banga alltså...

Tilda Swinton


Så estetiskt tilltalande att benmärgen kokar. Typ. Jag älskar henne i rollen som ängeln Gabriel i filmen Constantine.

22.38


En helt vanlig kväll i ekonomikumparken

Moget. SLUT

23.06
Småspringer och lerDen sista delkursen i genusvetenskap A fokuserar på kultur och media. Just nu kollar vi på mediakommunikation och det gör mig lite halvdeppig. Jag blev helt plötsligt väldigt påmind om hur kul vi hade på mediahuset i Östersund och att det här verkligen var min dröm en gång i tiden. Nu lider jag mest bara av gigantisk ambitionsångest.

Samtidigt blir jag lite glad, att det verkligen finns ett ämne som jag brinner för. Och att jag dessutom har en KY-utbildning inom området. Så ja, socialpsykologin får nog faktiskt bara vara min backup-plan, för jag vill verkligen bli fotograf.

Also, picture of me görandes sjukt spontana photobooth-miner.
Not.

Valborg i Uppsala 2011

I lördags hände det grejer här. Studenternas årliga höjdpunkt, festernas fest, Walpurgis motherfucking Night in the Uptown. Över 15 000 människor hängde i Ekonomikum-parken. Man uppskattar att 50 000 människor såg forsränningen i Fyrisån. Men nu är Skvalborg, Kvalborg, Valborg och Finalborg över och det dröjer ett år tills vi får köra igång igen. Vemodigt värre. På lördag har vi i alla fall WILDE! No. 8 att se fram emot på Kalmars nation.
Bilderna har jag lånat från Ellen, Anna och Junie. Vill man ha en ungefärlig uppfattning om hur många som rörde sig i Ekonomikumparken under dagen kan man klicka här.

RSS 2.0